Publicitat
Ciutat

Allread guanya el premi a la millor empresa del fòrum d’emprenedoria Cafè Aventura

Els guanyadors dels premis del fòrum d’emprenedoria Cafè Aventura, que es va dur a terme aquest dijous passat / CEDIDA

La companyia tecnològica vallesana Allread ha obtingut el primer premi a la millor empresa del fòrum d’emprenedoria Cafè Aventura, celebrat aquest dijous passat al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.

En aquest espai, que ha arribat a la seva novena edició, persones emprenedores han tingut l’oportunitat de conèixer altres experiències i professionals amb l’objectiu de sumar sinergies. L’activitat se centrava en projectes i companyies amb menys de tres anys d’activitat amb potencial de creixement. Dit això, Allread és una empresa creada en el Centre de Visió per Computador de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha creat un programari de visió artificial que permet automatitzar processos operatius en detectar i digitalitzar codis i símbols a les cadenes de subministrament.

El segon guardó en aquesta categoria l’ha rebut l’empresa The Predictive Company, que ofereix un programari per a l’eficiència energètica. En la categoria de Millor Projecte Empresarial, el guanyador ha estat Cofling.

Publicitat
Comentaris
To Top