Publicitat
ESPORTS

L’Ajuntament estudia diverses actuacions per millorar l’estat de la gespa de la Nova Creu Alta

L'estat de la gespa, abans del duel davant l'Andorra / LL. FRANCO

Les fortes pluges que durant la setmana passada van fer acte de presència a la ciutat, sumat al deficient drenatge de la Nova Creu Alta, va deixar en un estat molt preocupant la gespa de l’estadi creualtenc. I això que en els dies abans es va ‘punxar’ la gespa per millorar-ne el drenatge, però no va tenir l’efecte esperat, si ens guiem per l’aspecte que mostrava minuts abans del xiulet inicial entre el Centre d’Esports Sabadell i l’Andorra.

Davant de la preocupació de l’estat de la gespa, des de Parcs i Jardins de l’ajuntament de Sabadell s’estudia quines actuacions es poden fer intentar millorar el terreny de joc, aprofitant que fins al pròxim cap de setmana de l’11 i 12 de desembre no torna a haver-hi futbol a l’estadi, coincidint amb la visita del Betis ‘B’.

Publicitat
Comentaris
To Top