Diners

Banc Sabadell ven la filial de rènting de vehicles a la multinacional ALD per 59 milions d’euros

Banc Sabadell ha venut la filial de rènting de vehicles a la multinacional del sector ALD, segons ha explicat aquesta última en un comunicat. L’operació, pactada l’abril passat, s’ha tancat per 59 milions d’euros i s’ha concretat un cop la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) hi ha donat el vistiplau. L’entitat financera traspassa una flota de 20.000 automòbils i una cartera de més de 14.000 clients.

L’operació inclou un acord de distribució de marca blanca durant 10 anys pel qual el Sabadell posarà a disposició dels seus clients pime i particular a Espanya una solució de rènting de servei integral gestionada per ALD. Aquesta aliança es durà a terme a través de les 1.588 oficines del Banc Sabadell a Espanya.

Actualment, ALD ja disposa d’1,68 milions d’automòbils i més de 100.000 clients a 43 països. ALD incorporarà els 20.000 vehicles als 120.000 que ja té operant a l’Estat.

Comentaris
To Top