Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell vol assaltar la segona plaça a Primera Nacional

Graciencs i arlequinats viuen situacions molt diferents / Ll.F.

La gran temporada de l’OAR Gràcia a la Primera Nacional d’handbol pot viure aquest cap de setmana un pas més. El conjunt verd-i-blanc té l’oportunitat d’assaltar la segona plaça de la taula si encadena la setena victòria consecutiva davant el Sant Esteve Sesrovires aquest dissabte (18 h) al pavelló del carrer Boccaccio i ensopega el Granollers B a la difícil pista de l’Handbol La Salle.

Un nou repte pels graciencs, que estan oferint un autèntic recital ofensiu cada partit. Feia molts anys que l’OAR no es colava a la zona de privilegi, amb autèntiques possibilitats de lluitar per les places de play-off d’ascens. Una gran motivació perquè l’afició ompli el pavelló i doni el seu suport als jugadors de Cesc Borrell.

Situació molt diferent de la que li toca viure a l’altra representant sabadellenc a la categoria. El Creu Alta Sabadell, cuer i encara sense puntuar, visita el feu del líder intractable La Roca (dissabte, 18 h). Sembla una missió gairebé impossible pels creualtencs de Ramon Salmurri tot i l’esperançadora millora mostrada en l’última jornada. Per la seva part, el femení gracienc de Carol Carmona juga a Sant Joan Despí (dissabte, 18.15 h) amb l’objectiu de ser més consistent i evitar que s’escapin punts al tram final com li va passar a Benidorm.

Publicitat
Comentaris
To Top