Ciutat

Comitè Feminista de Sabadell demana punts liles a les discoteques de la ciutat

discoteca Sabadell
La matinada de diumenge, 12 de desembre, s'hauria produït un abús sexual a la discoteca la Nit / D.S.

El Comitè Feminista de Sabadell reclama que s’instal·lin punts liles a les discoteques de la ciutat. La plataforma ho proposa després de la denúncia d’abús sexual al local d’oci nocturn La Nit, uns fets que Mossos d’Esquadra investiguen. S’haurien produït la matinada de diumenge passat, 12 de desembre. Una noia de 22 anys es trobava al lavabo quan hi va irrompre un home que l’hauria agafat pel coll i li hauria tocat els pits. A continuació, va fugir.

“Els locals d’oci nocturn, igual que la majoria d’estructures de les ciutats, han estat construïts a partir de les dones com a producte de consum, paguem o no per entrar”, denuncien en un comunicat. Demanen, doncs, “la figura del punt lila dins de les discoteques i els locals d’oci nocturn de Sabadell”, ja que consideren que les dones no estan protegides pel personal de seguretat d’aquests establiments.

La plataforma proposa que a les discoteques hi hagi “una o diverses persones assalariades i formades en l’àmbit de la violència de gènere, amb capacitat per a detectar comportaments masclistes i sexistes i actuar al respecte”.

Denuncien un abús sexual en una discoteca de Sabadell

Comentaris
To Top