Ciutat

Denuncien un abús sexual en una discoteca de Sabadell

Abús sexual en una discoteca de Sabadell. Una jove de 22 anys va patir tocaments al lavabo del local d’oci nocturn La Nit (Centre) la matinada del diumenge. Un noi hauria entrat en el servei de dones i hauria forçat la porta del lavabo per arribar fins al vàter, on era la jove. “Va aprofitar per entrar i tocar-li els pits, la va empentar cap a dins dels lavabos, moment en què va intentar agafar-la del coll”, avança el pare de la víctima en declaracions al Diari. La jove va poder reaccionar a temps, el va reduir i va poder fugir.

L’intent d’agressió va alertar els usuaris de la discoteca, així com el personal. Posteriorment, la víctima s’ha sotmès a un examen mèdic per poder valorar possibles lesions. Així mateix, ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra, que li ha pres declaració.

El presumpte autor de l’agressió va fugir poc després dels fets. De moment se’n desconeix la identitat. Com a detalls, la família de la víctima indica que anava amb un grup d’una quinzena de persones. Les càmeres i els testimonis podrien ajudar a identificar-lo. “Podria haver acabat molt malament”, lamenta el seu pare, que explicita: “La meva filla està molt angoixada i plorosa imaginant-se el que li podria haver passat“.

La família de la noia agredida assegura que s’ha sentit “indefensa” per part del personal de la discoteca i de la Policia Municipal, que va acudir al lloc dels fets en primera instància amb diverses dotacions. “En cap moment es van preocupar de la víctima, que és el primer que haurien d’haver fet”, assenyala. “La policia només va preguntar als porters, amics i familiars, i va calmar els ànims”, denuncien.

Comitè Feminista de Sabadell demana punts liles a les discoteques de la ciutat

Mossos d’Esquadra han obert una investigació sobre els fets. Des de l’Ajuntament de Sabadell s’han posat en contacte amb la víctima i li han ofert suport.

Les notícies de Sabadell al teu Whatsapp

Comentaris
To Top