Diners

Oasis Hunters, entre les ‘start-ups’ més innovadores de l’Estat

Joshua Molina i Marina Teixidor són els dos fundadors d’Oasis Hunters, que va néixer a finals del 2020 / CEDIDA

L’empresa sabadellenca Oasis Hunters ha estat distingida per la revista econòmica estatal El Referente com una de les start-ups més innovadores de l’Estat. D’aquesta manera, la companyia, dedicada al sector del turisme, aconsegueix el seu segon premi de l’any després de ser reconeguda com una de les empreses guanyadores dels Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors.

Oasis Hunters és una de les 150 start-ups que han rebut el reconeixement d’El Referente. Aquest diari ha elaborat un informe amb els aspectes a destacar de cada empresa reconeguda.  Més de 150 agents de l’ecosistema d’innovació espanyol han participat en la seva elaboració. Van ser ells, a més, qui van proposar les 350 start-ups candidates als premis.

El cofundador d’Oasis Hunters, Joshua Molina, es mostra molt satisfet amb la distinció: “Estem molt contents. Aquests tipus de premis ens ajuden a seguir endavant amb el nostre negoci i ens omplen de confiança”, afirma.

Oasis Hunters conté un motor de reserves previ que ofereix escapades rurals secretes i de proximitat per tot el territori espanyol. Els clients descobreixen el seu destí només 48 hores abans.

La ‘start-up’ Oasis Hunters rep el reconeixement dels Premis Projectes Emprenedors de CETT Fundació

Comentaris
To Top