Publicitat
Diners

La ‘start-up’ Oasis Hunters rep el reconeixement dels Premis Projectes Emprenedors de CETT Fundació

Els dos fundadors d'Oasis Hunters / LLUÍS FRANCO

CETT Fundació, entitat inherent al CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, ha fet públics els guanyadors de la XVII edició dels Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors.

Una de les tres empreses guanyadores és Oasis Hunters, start-up sabadellenca, que ha creat un motor de reserves previ que ofereix escapades rurals secretes i de proximitat. Les altres dues companyies distingides són Biodrops, basada a donar solució a un dels grans reptes socials: la reducció de l’ús de plàstics, i HarBest Market, que crea un espai en el qual els negocis de restauració poden adquirir fruites i hortalisses als agricultors, evitant els intermediaris de la cadena de subministrament.

Dit això, a més de reconèixer la innovació de les propostes presentades, els guardons doten les iniciatives vencedores de recursos econòmics i posen el focus en la seva acceleració a través d’un programa de mentoring amb professionals.

Joshua Molina, CEO i cofundador d’Oasis Hunters, es mostra molt satisfet amb el reconeixement de CETT Fundació. “Experts en turisme avalen el somni de dos joves emprenedors que aposten per un turisme més sostenible i rural que faci costat al creixement de les petites economies locals”, explica.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top