Ciutat

Renovaran l’asfalt i la vorera de més d’una desena de carrers de Sabadell

Les obres es faran al llarg de l’any que ve

Reparació de l'asfalt a Sabadell / CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat a la Junta de Govern Local d’aquest dilluns la renovació i millora de l’asfalt i la vorera de més d’una desena de carrers de la ciutat. El consistori invertirà en aquest cas més de 800.000 euros, que se sumen a les diferents inversions que ja s’han fet en el marc del programa Fem Barri, d’actuacions en aquest sentit a tots els districtes del municipi per valor d’un milió d’euros.

El programa de millora dels carrers s’ha dividit en dues parts. D’una banda, es renovaran els paciments de les calçades i les voreres de vies públiques dels districtes 1, 2, 3, 5 i 6 com els carrers de Sant Joan, Doctor Puig, Colom, Ramon Llull, Josep Miquel o Feliu Elias. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Asfalt de l’Anoia SL, que tindrà quatre mesos per fer-los a comptar en el moment que es formalitzin tots els tràmits administratius en les pròximes setmanes, de manera que previsiblement estaran tots acabats a mitjans de l’any vinent.

Paral·lelament, hi ha un segon paquet de millores, de les voreres en aquest cas, que actuarà sobre els carrers de la República, la Rosa, Padro Bazán, Permanyer, el sud de la plaça d’Espanya i les carreteres de Prats de Lluçanès i Molins de Rei, entre altres dels districtes 1, 2, 4, 5 i 6. Aquestes obres les durà a terme l’empresa Artifex Infraestructuras SL durant mig any.

El consistori subratlla en un comunicat que “disposar d’aquests recursos permet reduir el temps de resposta de resolució del volum d’incidències de manteniment existents que es produeixen a les voreres i calçades de les vies públiques”.

Comentaris
To Top