CONTINGUT PATROCINAT

Cinc regals tecnològics que enamoraran a tothom

La tecnologia ens fa la vida més fàcil, va molt més enllà de telèfons, tauletes… I no cal que sigui una gran inversió. 

La il·lusió i la màgia de Nadal ja es respira a Sabadell. Els carrers engalanats, les reunions d’amics i companys, els torrons i dolços tradicionals i també el fatídic moment d’haver de decidir i de comprar regals. Per aquest motiu et presentem els millors regals tecnològics per a aquestes dates tan especials.

La tecnologia ens fa la vida més fàcil, va molt més enllà de telèfons, tauletes… i no cal que sigui una gran inversió. Això ho podem comprovar a la botiga Xiaomi de Sabadell, on podreu trobar tecnologia apta per a tots els gustos i butxaques. 

Connecta amb les persones que t’importen

No hi ha res millor que un bon dinar amb la família i els amics. Però amb tot el que estem vivint, el telèfon ens ha permès seguir connectant amb els que ens importen. I treballar, llegir les notícies, jugar a videojocs o demanar menjar a domicili! 

Si Xiaomi es caracteritza per alguna cosa és per oferir mòbils per a tots els gustos. Tant si busques un smartphone amb les últimes prestacions, si vols un telèfon sols per cobrir les necessitats bàsiques o prefereixes un terme mitjà, a la botiga Xiaomi de Sabadell el trobaràs. 

Gaudeix del teu temps lliure

Pel·lícula, sofà i crispetes… hi ha millor pla per a les tardes i nits d’hivern? Marató de Harry Potter, una romàntica a l’estil Love Actually, un clàssic com Troia o l’última temporada de La Casa de Papel. Tant si vols un televisor de 75” per veure-ho tot en pantalla gran com si en prefereixes un de més petit per a l’habitació, els televisors de Xiaomi t’ofereixen una gran qualitat a un preu fantàstic.  Amb pantalles 4K il·limitades, Android TV, control per veu i altaveus estèreo d’última tecnologia. 

Desconnecta quan ho necessitis 

Sigui gaudint de la teva música preferida o escoltant els podcasts que més t’agradin, uns auriculars sense fils et permeten fer-ho siguis on siguis. Per submergir-t’hi completament, a Xiaomi trobaràs models amb cancel·lació de soroll amb els quals podràs oblidar-te del soroll i concentrar-te en el que veritablement t’interessa. 

Prefereixes uns auriculars més senzills? A la botiga de Xiaomi a Sabadell els trobaràs. 

Aconsegueix les teves metes 

Tant si entrenes per la Cursa del rodal, si t’estàs aficionant al pàdel, si ets un yogui o simplement vols caminar per mantenir-te en forma, una polsera esportiva et permetrà fer-ne un bon seguiment. I no t’acompanya només en els teus entrenaments! Les polseres i rellotges esportius de Xiaomi cuiden de la teva salut. Mesura la freqüència cardíaca, els nivells d’oxigen en sang, monitora el son i t’ajuden amb exercicis de respiració. 

Posa’t una meta i… a l’atac! 

Explora la ciutat

Fes-ho amb d’un patinet elèctric i recorre Sabadell des d’una altra perspectiva. Des de fa uns anys el patinet ha agafat força als nostres carrers. Els motius? És ràpid, còmode, fàcil d’utilitzar, sostenible i… no has de patir ni pel trànsit ni per buscar aparcament! 

Escull el model que més s’adapti a les teves necessitats i gaudeix del viatge. Ah! I no t’oblidis del casc.

regals tecnològics: patinet xiaomi Sabadell

I aquí no acaben les opcions… a la botiga Xiaomi de Sabadell trobaràs dispositius per a tots els gustos i colors. Ves a donar-hi una ullada i aprofita les ofertes que tenen per Nadal. 

Xiaomi obre la seva primera botiga a Sabadell

Comentaris
To Top