Publicitat
Diners

Xiaomi obre la seva primera botiga a Sabadell, que iniciarà l’activitat el pròxim 16 d’octubre

Xiaomi, fabricant xinès de smartphones i altres dispositius d’electrònica, obrirà la seva primera tenda a Sabadell i a tot el Vallès Occidental. La botiga estarà situada a la Rambla, 72, i engegarà la seva activitat el pròxim dia 16 d’octubre –data per confirmar a falta que acabin les obres al local–.

El nou local de Xiaomi està situat a la Rambla, 72, just al costat de les botigues Stradivarius i United Colors of Benetton / D.S.

No obstant això, malgrat que és una botiga oficial i compta amb tot el suport de la companyia, en realitat no és la mateixa Xiaomi qui la gestiona. Ho fa l’empresa Balmore Atlantic SLU, que és una de les tres distribuïdores oficials del fabricant xinès a Espanya fins a la data.

Dit això, el local de la Rambla tindrà tot el catàleg de productes Xiaomi, és a dir, des de smartphones i tauletes fins a patinets elèctrics, entre d’altres. El director de màrqueting de Balmore Atlantic per Espanya i Portugal, Omar Lamarca, assegura al D.S. que la intenció de la nova botiga és oferir als clients “l’experiència més pura possible”. “Anirem més enllà d’oferir un simple producte d’electrònica”, avança.

Les expectatives amb la nova botiga són altes: “Hem escollit Sabadell perquè hi hem fet un estudi de mercat a través del qual preveiem tenir una gran afluència”, explica Lamarca. Tanmateix, admet que amb la pandèmia, les vendes en botigues físiques s’han vist ressentides. “Xiaomi és una marca molt competitiva, però la crisi afecta tothom”, reconeix.

Publicitat
Comentaris
To Top