Ciutat

L’Aeroclub Barcelona-Sabadell prepara activitats gratuïtes infantils i familiars per “obrir-se a la ciutadania”

Les activitats aniran dirigides als nens i nens d’entre 6 i 12 anys / cedida

Un ‘escape room’, un ral·li d’avions o un taller de papiroflèxia són algunes de les propostes que l’Aeroclub Barcelona-Sabadell prepara per al primer trimestre del 2022. Sis activitats, totes elles gratuïtes, de gener a març, amb l’objectiu “d’apropar el món de l’aviació als més petits i a la ciutadania en general”, explica Paco Gil, responsable de màrqueting de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell, i afegeix que “més enllà que sigui un club privat, amant de l’aviació, volem transmetre aquesta transversalitat amb l’entorn i els diversos públics”.

La primera d’elles –realitat virtual–, adreçada a nens i nens d’entre els 6 i 12 anys, se celebrarà el pròxim diumenge 9 de gener (12h) a l’espai de la terrassa del club on els nens i nenes poden gaudir de les vistes a la pista d’aterratge i a l’activitat en general de l’aeròdrom.

Objectius de banda, les activitats enginyades per l’Aeroclub més gran d’Europa és transmetre uns “valors personals i educatius” a través de l’aviació: “La solidaritat i la gestió de les emocions en situacions concretes formen part del dia a dia del món de l’aviació”, afirma Gil.

La darrera activitat se celebrarà el 20 de març, amb un ral·li d’avions per als infants.

L’activitat formativa no s’ha aturat

L’Aeroclub, el més gran d’Europa, és una entitat sense ànim de lucre. És una entitat de referència en formació aeronàutica i continua treballant per apropar l’aviació a l’entorn. Durant l’any 2021 ha iniciat nous projectes formatius, com el grau en formació de tècnics de manteniment d’aeronaus i ha seguit formant pilots professionals i esportius d’arreu del món. Tot i els difícils moments sanitaris en què es troben totes les entitats i empreses, l’Aeroclub ha continuat la seva activitat formativa i aplicant totes les mesures sanitàries ha pogut continuar les seves activitats amb normalitat, segons declaracions de Pere Joan Nogueroles, president de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell.

Comentaris
To Top