ESPORTS

Torna la cursa ‘Rodant pel riu Ripoll’ per Sant Esteve

El recorregult de la Cursa Rodant Riu Ripoll

El nou recorregut és de 8,4 quilòmetres i es preveu una participació superior als 300 corredors

El circuit arriba fins al pont de Can Pagés

Retorn. La festivitat de Sant Esteve ha estat lligada a una cursa també molt tradicional a la nostra ciutat a través del riu Ripoll. La Covid va provocar la seva suspensió l’any passat, però aquest diumenge torna amb la seva 19a edició. Això sí, amb unes estrictes mesures de seguretat. La sortida serà esglaonada i es farà amb la modalitat de contrarellotge per evitar possibles aglomeracions.

La Joventut Atlètica Sabadell, com a entitat organitzadora, ha establert un nou recorregut per la llera del riu Ripoll de 8,4 quilòmetres completament plans. La sortida i arribada està situada al carrer de la Fàbrica dels Nois Buxó, davant del barri de Torre-romeu.

La cursa s’orienta en direcció nord fins al pont de Can Pagés. No s’ha pogut sortir de les Pistes de Sant Oleguer perquè encara està tancat el pas per l’esllavissada de fa tres anys. S’espera una participació superior als 300 corredors. La recollida del dorsal i el xip es farà el mateix diumenge fins mitja hora abans de la sortida al punt d’inici de la prova.

Comentaris
To Top