Ciutat

FOTOS: Arrenca la cavalcada dels reis d’Orient a Sabadell

A les 17.30 h es fa entrega de la clau màgica perquè Ses Majestats puguin entrar a totes les llars de la ciutat

Cavalcada dels Reis d'Orient / D.S.

Tornen els reis d’Orient als carrers. Set quilòmetres de recorregut, set tones de caramels i mascaretes per garantir la seguretat. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la plaça de la Nova Creu a les 17.30h i a les 18h rodaran camí cap al nord de Sabadell.

Ses Majestats han arribat d'Orient / AJUNTAMENT DE SABADELL

A les 17.30 h es fa entrega de la clau màgica perquè Ses Majestats puguin entrar a totes les llars de Sabadell aquesta nit. “Estigueu tranquils, que passarem per totes les cases”, ha assegurat el rei Melcior als infants.

El recorregut s’inicia a carretera de Barcelona (18h) i passarà per avinguda de Barberà, l’eix central (19h), via Massagué, avinguda Onze de Setembre, plaça de la Creu Alta (19.30 h), carretera de Prats de Lluçanès, carrer de Francesc Layret, avinguda de la Concòrdia (19.40h), avinguda de Matadepera (20.05) i avinguda de Can Deu (21h).

/ LLUÍS FRANCO / LLUÍS FRANCO

Les novetats

La comitiva fa referències a la tradició industrial i tèxtil de la ciutat. Obre el seguici l’Avançada amb la Percussió i els vehicles de Policia. Després, la Capçalera, amb les comparses dels Estels, la Màquina dels desitjos i l’Ambaixador i les comparses de recollidors de xumets i carters, entre altres elements. A continuació, hi arriben les carrosses dels Reis d’Orient i tancarà el seguici la Xemeneia, els telers del carbó, les Fades i follets de la son i la comparsa i carrosses de les llaminadures.

El departament de Salut ha concretat el protocol per les cavalcades dels Reis Mags. Melcior, Gaspar i Baltasar hauran de portar mascareta durant tot el trajecte i també  els membres de la comitiva musical. Els que portin un instrument de vent se l’hauran de posar mentre no toquin. Els participants i la comitiva hauran de mantenir la màxima distància possible i caldrà evitar les aglomeracions.

Comentaris
To Top