PATRIMONI DE SABADELL

Malgrat tot, Sant Antoni Abat

La pandèmia de la Covid-19 va impedir celebrar dilluns passat, 17 de gener, la Passada de Sant Antoni Abat de la Colla Vella i la Colla Nova, per segon any consecutiu tal com van anunciar l’Ajuntament.

Tot i això, sí que van poder fer els actes de petit comitè: l’esmorzar i la missa, així com la benedicció dels animals oberta a tothom, a les 10 h, a la plaça del Taulí, tal com mostra aquesta imatge d’Anne Marie Montserrat al grup de Facebook Patrimoni Sabadell. Sant Antoni Abat, doncs, va estar marcat pel coronavirus, amb l’ús de la mascareta en tot moment i pel fet que la comitiva era menor del que era habitual anys enrere.

Malgrat tot, alguns cavalls i carros van ser presents a la ciutat i aquells que eren al carrer els van poder veure tant a la benedicció, oficiada pel mossèn de l’església de la Puríssima, Joan Nadal, com en el camí pel carrer de Vilarrúbias i la Via Massagué fins a aquesta parròquia, en el cas de la Colla Nova, i també pel Passeig i la plaça de Sant Roc pel que fa a la Colla Vella.

Sabadell celebra Sant Antoni Abat en petit comitè per la Covid-19

Comentaris
To Top