Publicitat
Ciutat

On aniran els testos amb alzines del Passeig, ara que comencen les obres?

Els arbres es treuran dels testos del Passeig de la Plaça Major i es replantaran al carrer de Pau Abad

Un total de 19 alzines seran replantades al barri de Torreguitart. Aquests arbres, que actualment es troben en testos al Passeig de la plaça Major, seran replantats al carrer de Pau Abad, dins d’un espai més naturalitzat que es considera adient per a la seva supervivència i desenvolupament.

Els treballs de replantació duraran de dilluns a divendres de la setmana vinent. Així mateix, la plantació d’arbrat es farà en escocells que ara estan buits per la supressió d’arbres amb problemes de seguretat o salubritat. D’altra banda, després de la replantació de les alzines, es procedirà a instal·lar la xarxa de reg corresponent per aquests exemplars.

Publicitat
Comentaris
To Top