Publicitat
ESPORTS

El Sabadell desaprofita l’ocasió de sortir del descens (0-0)

Acció del CES-Betis Deportivo

El conjunt arlequinat, molt espès i sense recursos ofensius, s’encalla davant un Betis Deportivo només lluitador

Els arlequinats s'han estavellat en la defensa verd-i-blanca / Lluís Franco

Tampoc. El Sabadell ha desaprofitat una gran ocasió de sortir del descens, concedint un empat sense gols en el primer duel pendent davant el cuer Betis Deportivo en un partit molt gris dels arlequinats, sense idees i molt espesos en atac.

Com era de preveure, les rotacions que Munitis va fer al Municipal de la Línia es van notar a l’onze contra el filial bètic. Teo Quintero, Iago Indias, Alfred Planas, Xavi Boniquet i Jacobo van ser titulars. Només Néstor va començar a la banqueta en benefici de Kaxe, a qui el tècnic sembla que vol donar continuïtat i un marge de confiança. El Betis Deportivo venia amb l’etiqueta de cuer i els pitjors números en tots els registres, però va incomodar el joc creatiu arlequinat amb una fortíssima pressió que gairebé es convertia a l’home en la sortida de pilota local. I si falta precisió i sobra lentitud, tot és més complicat. Les connexions entre Jacobo, Xavi Boniquet i Aguza no van funcionar mentre Alfred Planas, jugant més centrat, tampoc va estar gens encertat.

El Sabadell va ser incapaç de trencar la teranyina verd-i-blanca en una primera meitat molt pobre. Sense idees i sense recursos. De fet, només ha inquietat a través de llançaments des de la cantonada. Un cop de cap desviat de Kaxe va ser el més destacat, un bagatge insuficient per aspirar al gol. Ni una rematada entre pals. A cap porteria. El filial bètic va demostrar totes les seves carències, també ofensives. Ni una aproximació digna a l’àrea d’Emilio Bernad. Els pitjors 45 minuts de l’era Munitis.

Quedava tota la segona meitat per rectificar. El Sabadell va sortir més endollat, amb més intensitat i, sobretot, amb més intenció ofensiva. De fet, Kaxe va malbaratar la millor opció després d’una bona assistència d’Alfred – el basc continua totalment negat – i el travesser va rebutjar una centrada enverinada de Jacobo, l’home amb més llums de l’atac arlequinat. Aquest bon inici de la segona meitat es va diluir al mateix temps que el Betis Deportivo guanyava terreny. Una errada de Teo va provocar el primer ensurt i poc després, Emilio Bernad evitava el gol amb una mà providencial a xut de Baena.

Munitis va moure peces amb l’entrada de Sergi Altimira primer i Aarón Rey i Muguruza després. Ambdós van ser els protagonistes d’una claríssima ocasió: centrada del gallec i rematada del basc per sobre del travesser en immillorable posició. Desesperació a la Nova Creu Alta. Agafava cos el fantasma d’una ensopegada inoportuna que es va confirmar tot i l’empenta local dels últims minuts. El Sabadell veu trencada la seva bona ratxa a casa i haurà d’esperar per sortir de la zona de descens. La pròxima cita serà de màxima exigència: arriba l’At. Balears a la Nova Creu Alta.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Emilio; O. Rubio, A. Coch, Teo, Caballo, I. Indias (Sergi Altimira, 66′), Alfred (Muguruza, 76′), Aguza, Kaxe, X. Boniquet (Aarón Rey, 76′) i Jacobo.

Betis Deportivo: Rebollo; Marc Baró, Simón, Luis Martínez, Cardoso, Fran Delgado, Baena (Mizzian, 76′), Bandaogo, Fekir (Sibo, 88′), Tavares i Lara (Juan Cruz, 88′)

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza, Comitè tinerfeny. Grogues: A. Coch, Aguza, I. Indias; Simón, Lara

Incidències: 2.531 espectadors a la Nova Creu Alta. Homenatge previ al soci i tècnic Joan Murtró.

Publicitat
Comentaris
To Top