Ciutat

Sabadell registra el primer descens d’ingressats per Covid en el darrer mes i mig

A l'UCI del Taulí de Sabadell. Professionals sanitaris atenen un pacient amb Covid-19 ingressat a la UCI de l'hospital sabadellenc durant la segona onada de la pandèmia/ VICTÒRIA ROVIRA

La corporació sanitària sembla haver superat el pic de la sisena onada

Professionals sanitaris atenen un pacient amb Covid-19 ingressat a la UCI del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

El nombre de pacients ingressats per coronavirus a l’hospital Taulí de Sabadell ha disminuït per primer cop aquest 2022. Després de créixer cada setmana des de mitjans de desembre, aquest indicador ha registrat un 20% menys d’hospitalitzats aquest dilluns.

A hores d’ara el Taulí té 171 persones ateses per Covid-19, un 20,47% menys que fa tot just una setmana. La corporació sanitària sembla haver superat el pic de la sisena onada, amb 215 ingressats el passat dilluns, i aquesta comença a reduir la pressió assistencial de la mateixa manera que el nombre de contagis disminueix entre la població general.

La reducció del nombre d’ingressats s’ha notat especialment a planta, on ara hi ha quaranta persones menys que fa set dies. Aquest dilluns hi ha 148 pacients per Covid. El descens encara es preveu que trigui uns dies més a notar-se a les Unitats de Cures Intensives (UCI). Si bé ara hi ha 23 persones ateses per aquesta malaltia, la setmana passada eren 27. Si realment la sisena onada va de baixada, el pic de pacients ingressats a l’UCI seria de 32 persones, lluny de les 70 que hi va arribar a haver en la primera onada.

El Taulí comença a alleugerir el nombre de pacients ingressats per Covid, però segueix tenint ingressos nous -97 l’última setmana- i diagnostica casos,  -170 en total-, tot i que són un 31,45% menys. En la darrera setmana ha mort una persona al Taulí per coronavirus.

Les principals restriccions cauen aquesta setmana, per la baixada d’incidència de la Covid

Comentaris
To Top