ESPORTS

Munitis: “Ha estat un premi al nostre atreviment i valentia”

Manolo Sánchez, Albacete-Sabadell

El tècnic càntabre elogia la gran reacció dels seus homes a la segona part i s’alegra per l’estrena golejadora de Kaxe

El segon de Munitis, Manolo Sánchez, s'abraça amb Muguruza i Emilio Bernad / AGÈNCIA LOF

Satisfacció i patiment en el rostre de Pedro Munitis al final del partit. El tècnic càntabre va allargar la seva gran ratxa a la banqueta arlequinada i ja suma 9 jornades sense conèixer la derrota. El punt al Carlos Belmonte té un enorme valor, per les circumstàncies del partit.

PRIMERA PART: “Sabíem que seria un partit complicat per l’altíssim nivell del rival. Hem sortit bé, intentant pressionar alt. Teníem el control, però potser ens ha faltat tenir més la pilota per no veure’ns sotmesos en alguns moments. L’expulsió d’Aleix Coch, a més de la lesió d’Óscar, ha alterat tot. Hem hagut de fer canvis i ells han aprofitat el desconcert per marcar el gol”.

GRAN REACCIÓ: “A la mitja part hem parlat, teníem dues opcions: mantenir el 4-4-1 i intentar que el mal fos el menys possible o ser atrevits i valents, amb el risc d’encaixar més gols. Hem escollit la segona i ha sortit bé”.

MILLOR AMB DEU: “Penso que jugant en inferioritat numèrica hem estat millor a la segona part. Hem defensat sense passar angúnies i fins i tot durant la primera mitja hora hem tingut la pilota i el control de la situació. L’empat ha estat el premi al nostre atreviment i valentia”.

GOL DE KAXE: “Fa dies que està jugant a un gran nivell i el seu gol és una grandíssima alegria per a tots. Està treballant molt bé, com la resta de l’equip. Hem tornat a demostrar aquesta unió que hi ha al vestidor, som una gran família”.

PATIMENT: “Els últims 15 minuts han estat per morir-se de patiment. Ells s’han bolcat i han gaudit de dues o tres ocasions prou clares. No han entrat. Hem tingut una mica de fortuna, però crec que ha estat el premi a la gran feina de tot l’equip. Ara ens hem de recuperar el millor possible perquè el desgast ha estat important”.

Baixes segures

El Sabadell, després del partit, s’ha desplaçat a terres murcianes i prepararà el partit de diumenge (12 hores) al Be Soccer La Condomina davant l’UCAM Múrcia a les instal·lacions de San Pedro Pinatar. Munitis ja sap que tindrà les baixes segures d’Aleix Coch (sancionat per la vermella i quedarà amb 4 grogues) i Óscar Rubio, pendent de conèixer l’abast de la seva lesió muscular. Es manté el dubte de Néstor Querol i caldrà veure l’estat d’altres jugadors que han fet un gran esforç al Carlos Belmonte.

Èpic punt del Sabadell que supera totes les adversitats a Albacete (1-1)

Comentaris
To Top