ESPORTS

El Sabadell ja prepara la nova batalla contra l’UCAM al Pinatar Arena

Entreno CES a Pinatar Arena

Munitis perd dos jugadors importants com Óscar Rubio, lesionat, i Aleix Coch, per sanció, de cara al diumenge

Optimisme entre els jugadors arlequinats en la sessió a les instal·lacions del Pinatar Arena / CEDIDA

La plantilla del Centre d’Esports ha fet aquest dijous la primera sessió a terres murcianes després de l’èpic punt aconseguit al Carlos Belmonte davant l’Albacete. Un gran resultat, però, que va deixar un peatge notable, com la lesió d’Óscar Rubio o la targeta vermella a Aleix Coch, dues baixes segures pel pròxim duel de diumenge (12 h) a l’estadi Be Soccer La Condomina contra l’UCAM Múrcia.

Pedro Munitis i el cos tècnic han centrat els esforços a recuperar forces en aquest primer entrenament a les instal·lacions del Pinatar Arena, a San Pedro del Pinatar. El desgast físic de dimecres va ser molt gran, sobretot després de l’expulsió del capità que va obligar el Sabadell a jugar gairebé una hora en inferioritat numèrica contra un rival d’altíssim nivell. Això va obligar a un esforç físic titànic.

Óscar Rubio, substituït al minut 15 per Muguruza, ha fet sessió de gimnàs i està pendent de més proves per conèixer l’abast de la seva lesió. El veterà jugador lleidatà és un inhabitual de la infermeria, però tot apunta a una lesió muscular. També és especialista a escurçar els terminis de recuperació. La defensa també patirà l’absència d’Aleix Coch després de la rocambolesca expulsió a Albacete per doble amonestació. Això comporta que no jugarà a La Condomina i continuarà apercebut de sanció amb 4 targetes. Munitis, a la segona part, va optar pel tàndem Guillem Molina-Teo Quintero i sembla que també serà l’escollida davant l’UCAM Múrcia. Iago Indias seria l’altra opció. Jugadors com Jacobo, inèdit al Belmonte, recuperaran la titularitat.

La felicitat va inundar el vestidor arlequinat després de sumar el novè partit sense perdre. Es podria reflectir en el rostre d’Alex Aizpuru, Kaxe, qui va estrenar-se com a golejador amb una espectacular rematada de cap, deixant clavats els dos centrals i el porter Bernabé. Ha trigat gairebé mil minuts, però va ser un gol providencial. La seva gran feina col·lectiva dels últims partits va tenir la recompensa.

El Sabadell continua en la mateixa dotzena posició a la taula. Es veu superat pel Sevilla At., que va guanyar el derbi al Betis Deportivo, però passa momentàniament el RM Castilla. Això sí, els blancs amb dos partits pendents. El diumenge tancarà el trident de desplaçaments amb el seu retorn, 22 anys després, a la vella Condomina. Sempre havia jugat contra el Real Múrcia, ara ho farà per primera vegada contra l’UCAM. Tres punts per continuar somiant.

Munitis: “Ha estat un premi al nostre atreviment i valentia”

Comentaris
To Top