DS MOTOR

El Motor Club Sabadell recupera la normalitat

La seu social, el dijous passat, durant la trobada entre socis i Sergi Giralt / lluís franco

Progressivament, el Motor Club Sabadell va recuperant la normalitat, un cop la pandèmia va remetent, amb les diverses activitats que fins a principi de l’any 2020 oferia als diversos centenars de socis, entre elles, les xerrades-col·loquis amb pilots i copilots del món del món del motor.

El tret de sortida es va viure el dijous passat a la seu de l’entitat sabadellenca amb la presència del copilot sabadellenc Sergi Giralt i d’una desena llarga de socis, per conèixer de primera mà l’aventura del copilot al Dakar clàssic.

Moderat per Albert Sánchez, Giralt va fer un repàs de la preparació que va comportar prendre part del raid més dur del món en un context pandèmic, així com les experiències viscudes a bord del Land Cruiser HDJ80, fent parella amb el pilot Xavi Piña: “Els tràmits administratius se’m van fer bastant carregosos, però un cop va començar la competició vam gaudir molt”, va explicar.

Preguntat per un dels socis assistents, Giralt va revelar que prendre part d’un raid com aquest té un cost d’entre 50.000 i 70.000 euros, sense comptar el vehicle, i que requereix “molta preparació física i mental”. En la mateixa línia, i després de reconèixer que la navegació per caps va ser un veritable mal de cap, va convidar als assistents a prendre-hi part algun dia, encara que no es tingués experiència sobre el desert.

Torna el sopar anual

La pròxima xerrada-col·loqui a la seu del Motor Club se celebrarà el 10 de març i tindrà com a ponent Lucas Cruz, copilot des de l’any 1994, que compartirà la seva dilatada experiència viscuda, entre altres edicions, al costat de Carlos Sainz, amb qui va guanyar tres Dakars.

D’altra banda, i seguint amb aquesta tornada a la normalitat, el pròxim 4 de març l’entitat recuperarà el sopar anual amb els socis del Motor Club Sabadell, on es reconeixeran els socis campions del Campionat de Catalunya i Espanya, així com els vencedors del campionat Slot i Social, amb premis i vals de centenars d’euros.

Sergi Giralt ‘navega’ fins al podi del Dakar clàssic

Comentaris
To Top