Ciutat

VÍDEO: Detingut un home a Sabadell per atracar 10 comerços amb un ganivet

En la majoria dels casos va intimidar amb arma blanca els treballadors per robar els diners de la caixa enregistradora

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres a Sabadell un home, de 38 anys, com a presumpte autor de deu atracaments en comerços. El mateix dimecres a la tarda la policia va rebre dos alertes de robatoris amb intimidació a la ciutat: en un forn de pa de l’avinguda Matadepera i en un supermercat de la Ronda de Collsalarca.

Els Mossos van començar la recerca de l’autor dels fets i a les 18 h el van trobar al carrer dels Vosges gràcies a la identificació que n’havien fet les víctimes i el van detenir. Portava a sobre diners sostrets i en el seu domicili hi van trobar dos ganivets que podria haver utilitzat en altres robatoris per amenaçar. De fet, la policia li atribueix uns altres vuit atracaments.

En la majoria dels casos va intimidar amb un ganivet als treballadors per robar els diners de la caixa enregistradora

Tres d’aquests robatoris s’haurien produït al gener i cinc al febrer, sempre seguint l’estratègia d’entrar a un comerç i exigir els diners de la caixa registradora amenaçant amb una arma blanca.

D’aquests fets, almenys un va quedar en temptativa: el del forn de pa de l’avinguda Matadepera, on la treballadora del comerç es va negar a donar-li els diners.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Sabadell, que va decretar presó provisional.

Comentaris
To Top