Ciutat

Desmantellen plantacions de marihuana en naus de Sabadell, Castellar, Barberà i Sant Quirze

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Castellar del Vallès, ha desmantellat quatre cultius de marihuana amagats en naus industrials de Sabadell, Castellar del Vallès, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès. Totes pertanyien a una mateixa organització, formada per sis persones que ja han estat detingudes.

Durant els escorcolls en van intervenir 5.554 plantes de marihuana, 50 quilos de cabdells, una pistola, 3.000 euros en efectiu i dos vehicles.

Part de la droga estava ja preparada per a la seva distribució. Les naus, a més, tenien punxada la llum per poder mantenir les plantacions i comptaven amb aparells de ventilació, il·luminació i un sistema d’aïllament per evitar la fuita d’olors a l’exterior.

Comentaris
To Top