Ciutat

Comencen les obres de reforma de l”skate park’ de Sabadell

Obres a l'skate park de Sabadell, al Parc Catalunya / LLUÍS FRANCO

Si se segueix el calendari previst, estaran acabades a principis de maig

Obres a l''skate park' de Sabadell, al parc de Catalunya / LLUÍS FRANCO

Les obres de reforma de l”skate park‘ de Sabadell ja han començat i està previst que estiguin enllestides a principis de maig. Suposen una inversió de 157.000 euros per recuperar aquest espai, degradat amb el pas del temps i que en els últims mesos s’ha hagut d’anar desmuntant per garantir la seguretat dels usuaris.

El projecte preveu aplicar una capa de formigó sobre l’actual, on es canviaran els mòduls de formigó prefabricat per d’altres nous que es faran allà mateix, de manera que es vol guanyar resistència i durabilitat en el temps. També es col·locaran baranes noves, tant per la pràctica esportiva com protectora.

Els treballs també contemplen l’arranjament i millora de l’entorn de l’espai. Es millorarà el camí d’accés a l’skate park des de la plaça de Matagalpa i es tancarà la zona de bicitrial amb una barana de fusta. Alhora, es plantaran arbusts i gespa d’hidrosembra al talús del passeig d’Aragó.

Situació provisional

L’skate park es troba en una situació provisional des que el passat mes de març l’Ajuntament va retirar el mòdul central per garantir la seguretat dels usuaris. El parc es va construir fa més de 15 anys i està visiblement deteriorat pel seu ús. Mentre durin les obres no es podrà fer servir.

Reclamen un nou ‘skate park’ pel deteriorament de l’actual

Comentaris
To Top