Publicitat
ESPORTS

El Club Natació de vòlei vol segellar la permanència virtual

Club Natació masculí vòlei

El conjunt de Jordi Fernàndez s’enfronta el cuer CV Sayre canari a Les Naus amb l’objectiu de fer un pas gairebé definitiu

El Club Natació ha guanyat els dos últims partits a casa / Ll. Franco

A tocar. No pot ser encara un fet matemàtic, però aquest dissabte (16 hores) l’equip masculí del Club Natació Sabadell pot segellar de manera virtual la permanència a la SuperLliga2 de voleibol si guanya el cuer CV Sayre Décimas a Les Naus.

Sempre sobre la pissarra de la teoria, el conjunt nedador és clarament favorit perquè el conjunt canari no ha guanyat cap partit i només suma dos punts, per 10 dels sabadellencs. El tècnic, Jordi Fernàndez, ho té clar: “és una gran oportunitat per fer el pas gairebé definitiu cap a la permanència i el volem aprofitar”. Aquesta temporada només baixa l’últim classificat del grup i la diferència seria ja insalvable.

Fernàndez s’agafa al factor pista per evitar sorpreses. “La dinàmica és positiva. Hem encadenat dues victòries consecutives a casa i ara podria ser la tercera. Jugar a Les Naus és un goig, sentim el caliu de la nostra gent i això ens dona un plus de motivació”.

Balanç positiu
No ha estat fàcil l’adaptació a una categoria tan dura com la SuperLliga2, com reconeix el tècnic nedador. “Veníem de guanyar gairebé tots els partits l’any passat i aquí és a l’inrevés: costa moltíssim guanyar. A la SuperLliga2 has d’estar sempre al 200%; si no, els rivals et passen per sobre, com ens va succeir la setmana passada a la pista del Roquetes”.

Jordi Fernàndez fa un balanç positiu de la temporada amb un matís:. “La primera volta va ser molt c0mplicada i no sabíem competir. En canvi, a la segona part del campionat hem après a competir i estic satisfet del rendiment dels meus jugadors. Estem molt a prop i crec hem fet mèrits per aconseguir la permanència”.

L’equip femení lluita pel mateix objectiu i també està amb opcions. Aquesta dissabte (18 hores), però, s’enfronta a un os de la categoria, el Vilassar de Dalt que viu a la zona de privilegi de la taula. Un repte força difícil per les noies d’Alberto Avellaneda.

Publicitat
Comentaris
To Top