Publicitat
ESPORTS

El Sabadell Nord somia amb romandre en Primera Catalana

Els de Carlos López necessiten sis punts per a aconseguir la permanència a tant sols set partits perquè conclogui la lliga.

Carlos López en les instal·lacions del Sabadell Nord | LL Franco

El Sabadell Nord viu moments complicats ja que es troba en el fons del grup 2 de Primera Catalana. Es troba tretzè amb tan sols onze punts i en aquesta jornada de descans en el futbol territorial haurà de reflexionar i intentar solucionar aquest gran problema de no trobar victòries que permetin sumar punts i allunyar-se del descens. Ara mateix la permanència està a sis punts, ja que la marquen JúpiterSant Ildefons, tots dos amb 17 unitats.

No obstant això, el seu entrenador Carlos López es mostra amb molt d’optimisme i deixa clar que el seu equip està molt viu. El jove entrenador destaca la falta de contundència per part dels seus, però assegura que “s’ha trobat un equip capaç, al qual li faltes coses puntuals per millorar”. Per tant, dins el vestuari son conscients que s’haurà d’afinar la punteria per a intentar salvar la categoria en aquests set últims partits de lliga.

A més, pretén ser sincer i no culpabilitzar al cos tècnic anterior, però assegura que, a diferència de principis de temporada, l’equip ha millorat molt en la intensitat i ordre malgrat no trobar els resultats esperats, “cosa que potser abans no es veia i la gent ens ho està reconeixent”.

López també recorda el moment en el qual va arribar al club aproximadament fa un mes per a reflexionar sobre la seva influència en l’equip: “Quan vaig arribar va ser per a ajudar i millorar i penso que s’ha aconseguit pel que fa al joc, però no en els resultats”.

Respecte a una possible renovació i visió a llarg termini, malgrat un més que possible descens de l’equip a Segona Catalana, López vol fer entendre que “l’única cosa que demano és esforç per part del club. Fins al moment tant la directiva com els jugadors m’han demostrat aquesta implicació i fins i tot amb un descens podria dir que no m’aniria de l’equip”.

Com a conclusió el tècnic ha donat a conèixer el seu punt de vista sobre l’evolució del grup i creu haver aconseguit una millora notable en el joc, a la qual únicament li falta aconseguir els resultats positius per a somiar amb la permanència: “Crec que ja hem canviat la manera de treballar i competir. Des que arribem exigim alguna cosa que amb el temps crec que aconseguirà professionalitzar al primer equip del Sabadell Nord. Això es veu els diumenges, però potser ens falta fer un gol més que el rival”.

Publicitat
Comentaris
To Top