Ciutat

L’assessorament laboral del Consell Comarcal arriba a 718 persones

Les borses de treball d’alguns municipis de la comarca van gestionar 185 ofertes de treball

S'ha fet un acompanyament intensiu a 314 persones / CEDIDA

Els serveis itinerants de dinamització de l’Ocupació gestionats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental van realitzar el 2021 718 atencions d’orientació i assessorament, amb un acompanyament més intensiu a 314 persones residents als municipis de Matadepera, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell i Viladecavalls. Les borses de treball d’aquests municipis van gestionar 185 ofertes de treball mitjançant la Xarxa Xaloc, amb una cobertura de 80 llocs de treball al llarg de tot el 2021.

A més, també es van realitzat 170 visites a empreses per conèixer les seves necessitats i oferir recursos de suport i 83 empreses van col·laborar oferint llocs de treball als propis municipis.

Es destaca de forma especial l’atenció donada a 63 persones de col·lectiu vulnerable en el marc del Programa Ubicat. Aquest Programa es gestiona des dels mateixos Serveis Locals d’Ocupació i ofereix diverses accions que permeten una atenció integral d’acompanyament per la millora professional. Un 73 % de les persones són majors de 45 anys, el 52% tenen vinculació amb els Serveis Socials del seu municipi. En aquest cas, la inserció laboral ha estat del 46 %.

El Programa Ubicat es desenvolupa amb el finançament del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació.

El Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, presta els serveis itinerants de dinamització de l’Ocupació a diferents municipis del Vallès Occidental amb l’objectiu de generar oportunitats d’accés al mercat laboral i optimitzar els recursos de competitivitat empresarial i vetllar per un equilibri territorial en l’atenció de persones i empreses dels municipis més petits.

Publicitat
Comentaris
To Top