ESPORTS

El juvenil del Sabadell rep aquest dissabte al CD San Francisco

Els de Marc Nomen volen la segona victòria consecutiva per a no allunyar-se de la zona més alta de la classificació.

L'alineació del juvenil en un partit d'aquesta temporada | CES

El Centre d’Esports Sabadell busca continuar lluitant per consolidar-se en la zona alta de la classificació. Per aquest motiu, aquest cap de setmana intentarà guanyar per a acumular la segona victòria consecutiva i trobar el cinquè lloc. En la prèvia d’aquest important partit, Hugo García, capità del conjunt arlequinat, ha ofert el seu punt de vista sobre el rival de torn, del gran moment anímic que viu l’equip i del seu rendiment individual.

Reben al CD San Francisco aquest dissabte des de les 16:30h, un equip que, segons Hugo, “malgrat no es troba en un gran moment, sempre reflecteix la gran qualitat individual que posseeixen”. Per això, el capità sap que l’equip “ha de mostrar la seva millor versió per a guanyar en un partit que pot ser molt bonic”. A més, agrega que “el grup se sent en un gran moment” i que “cal mantenir el mateix rendiment per a continuar competint amb els clubs més potents de la categoria”.

A nivell individual, considera que “està sent una molt bona temporada en la qual estic mostrant una molt bona versió meva”. També ha volgut destacar que, de la mateixa forma que altres companys del futbol base del Sabadell, ell somia amb “tornar a ser convocat pel primer equip, ja que quan m’ha tocat estar he pogut aprendre dels millors”.

Comentaris
To Top