ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell, obligat a remuntar a Can Llong (9-7)

El tècnic Quim Colet, en una imatge d'arxiu / LL. FRANCO

Un penal polèmic, xiulat a Ramiro Veich, quan el temps ja estava pràcticament exhaurit, ha permès al Telimar Palerm superar a l’Astralpool CN Sabadell per dos gols de renda (9-7). Amb aquest resultat, els de Quim Colet estan obligats a guanyar per dos gols a Can Llong, el pròxim 26 de març, si volen tenir opcions d’aixecar l’Euro Cup.

Tal com va vaticinar Colet, el partit a la piscina siciliana ha estat un autèntic xoc entre dos equips que han mantingut un alt ritme de joc, i a on Gianmarco Nicosia i Edu Lorrio han estat els grans protagonistes fins a l’equador del partit (4-3), deixant poques escletxes a les respectives porteries.

A la represa, un parcial de 3 a 0 a favor dels sicilians ha fet encendre les alarmes, obligant a Quim Colet a demanar un temps mort per aturar als de Marco Baldineti. L’aturada ha tingut l’efecte esperat, i entre Bernat Sanahuja i Dusan Banicevic, autor de dues dianes, han situat el 6 a 6, poc després de començar el darrer assalt. De l’empat s’ha passat al 8 a 6, però una exclusió d’home de més ha permès a Sergi Cabanas escurçar la diferència. A cinc segons per a la conclusió, un penal molt discutit ha estat un cop dur per a l’Astralpool.

L’Astralpool CN Sabadell disputarà la final de l’Euro Cup

Comentaris
To Top