Ciutat

“Aigua a dojo”: els aiguats de les últimes hores obliguen a tancar els accessos al riu Ripoll

L'accés al Ripoll al seu pas pel pont de la Salut / DS

El diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans diu això respecte a l’expressió a dojo: sinònim de profusament. I hi incorpora l’exemple següent: “n’he tingut a dojo, de penes i dolors!” Definitivament, i hi estiguin o no d’acord respecte a l’apreciació dels últims aiguats com a aigua a dojo, això és el que comentaven els veïns del riu ripoll després que agents municipals tanquessin aquest matí els accessos al corrent. Una acció habitual quan hi ha previsió de fortes pluges a la zona per tal de prevenir incidents.

De moment, els accessos encara són tallats tot i l’apaivagament de les pluges de les últimes hores, les quals més que “penes i dolors” han sigut tota una bona notícia.

Dues actuacions dels serveis d’emergències sense incidents, còmput del temporal a Sabadell

Comentaris
To Top