ESPORTS

El Sabadell Nord no passa de l’empat davant del Rubi (1-1)

L’empat no li serveix al Sabadell Nord que haurà de sumar de tres si pretén somiar amb la permanència en Primera Catalana

Una disputa per la pilota durant el partit | LL Franco

Empat insuficient. Tot el que no sigui guanyar no es pot considerar positiu a causa de la situació que viu el conjunt sabadellenc. No obstant això, el joc de l’equip dirigit per Carlos López ha millorat però continua existint la falta de profunditat i determinació.
Un partit igualat en moltes facetes amb un Sabadell Nord insistint més que amb futbol, amb desesperació i ganes. L’equip mostra un canvi d’imatge actitudinal, però continua la falta de concreció en l’àrea rival.
Els locals s’han avançat als 40’ mitjançant Enric Vega Navarro, donant alegria a l’afició. No obstant això, l’eufòria ha durat molt poc, ja que als 44’, Alex Ortega Rodríguez s’ha encarregat d’empatar el partit i deixar el 1-1 final en el marcador.
Durant la segona meitat el Sabadell Nord ha buscat la manera de convertir un gol que signifiqués els tres punts, però la UE Rubi ha sabut com defensar, encara que sense saber de quina forma contraatacar.
Amb aquest resultat el Sabadell Nord contínua penúltim amb 15 punts, mentre que el Rubi està dècim amb 22 unitats. La pròxima cita serà complicada ja que l’equip de Sabadell visita al Atlètic Sant Just, tercer en la classificació. Serà per la jornada 21 d’aquest grup 2 de Primera Catalana.

Comentaris
To Top