Ciutat

La Hermandad Nuestra Señora del Rocío celebra el seu 30è aniversari

La Hermandad Nuestra Señora del Rocío ha celebrat aquest cap de setmana el seu 30è aniversari inaugurant la seva nova seu, que s’ha rehabilitat des de fa un any. Per a celebrar l’aniversari de l’entitat sabadellenca, es va dur a terme una missa rociera presidida pel bisbe de Terrassa Salvador Cristau. Més tard, es va inaugurar la masia de la Granja del Pas, nova seu social, on es va celebrar un dinar popular.

El ple municipal de febrer del 2021 va aprovar la cessió d’espais municipals per què entitats i associacions de la ciutat poguessin dur a terme les seves activitats. La tasca de l’Hermandad es vertebra en la vessant caritativa, cultural i en l’impuls de la romeria del Rocío a Sabadell.

Toni Valenzuela, president de l’entitat, ha aprofitat per celebrar la cessió d’aquest espai per a l’entitat: “Hi ha hagut voluntat política, però també una feina de l’entitat que ens ha fet mereixedors de tenir aquest espai”. De fet, aquest espai havia quedat en desús i ara se li dona una nova vida.

A banda de la seva tasca cultural, l’Hermandad destaca per la seva tasca social. Durant aquests dies han estat recaptant material bàsic per a enviar a Ucraïna. L’ajuda humanitària s’ha posat a disposició del Cònsol General d’Ucranïa a Barcelona a través de l’escola ucraïnesa Mriya.

La Hermandad de Nuestra Señora del Rocío es trasllada al Parc Central

Comentaris
To Top