Ciutat

La Hermandad de Nuestra Señora del Rocío es trasllada al Parc Central

La Hermandad de Nuestra Señora del Rocío de Sabadell inaugura nova seu a la masia de la Granja del Pas, ubicada al Parc Central del Vallès. Coincidint amb el seu 30è aniversari de l'entitat, Toni Valenzuela, president de l'Hermandad, celebra la inauguració: "Això ens dona ales per seguir dinamitzant la ciutat". El trasllat s'emmarca en l'aprovació, el passat febrer l'Ajuntament, de la cessió d’espais municipals per què entitats i associacions de la ciutat poguessin dur a terme les seves activitats. Les activitats de l'entitat es vertebren en la vessant caritativa, cultural i l'impuls de la romeria del Rocío a Sabadell. De moment, estan acondicionant l'espai.

També l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha celebrat el trasllat. "Ens trobem amb una entitat molt activa a la ciutat i amb un espai que havia quedat en desús", sosté Farrés. Així, considera també que és una estratègia per apropar la cultura a tots els barris de Sabadell.

L'interior de la nova seu de l'Hermandad / D.S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top