Publicitat
Ciutat

Troben 400 plantes de marihuana a la nau incendiada de Sabadell on ha mort un home

Un home ha mort a l’incendi, on Mossos d’Esquadra han trobat 400 plantes de marihuana

Quilòmetre 25 de la carretera C-1413a, a prop d’on ha tingut lloc l’incendi / ACN

Els Mossos d’Esquadra han pogut entrar a la nau de la Salut de Sabadell, on la matinada de dimarts un greu incendi ha provocat la mort d’un home i dos ferits per intoxicació de fum. Després que tècnics municipals desallotgessin l’espai, els agents hi ha trobat 400 plantes de marihuana.

La policia catalana s’ha fet càrrec de les diligències judicials i ha obert investigació per esclarir les causes de l’incendi. No necessàriament estan relacionades amb la plantació de marihuana. Aquest, però, és un extrem que caldrà confirmar a través de la investigació policial oberta. Per aquest motiu, agents de la unitat científica s’han desplaçat fins al lloc dels fets per analitzar l’espai i els elements que s’han vist afectats per les flames. A hores d’ara no s’ha revelat si els usuaris de l’espai tenien la llum punxada o s’abastien de manera legal.

L’espai en si és una edificació que fa les funcions de nau d’emmagatzematge, i que es troba en un entorn rural, concretament en un complex on també hi ha una casa que tindria funcions residencials.

L’Ajuntament de Sabadell requerirà a la propietat que garanteixi amb apuntalaments la seguretat de la nau, situada al km 25 de la C-1413, la carretera entre Sabadell i Sentmenat. També que proporcioni els informes estructurals pertinents.

L’incendi de la nau

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’incendi a la nau a les 00.45 h. En arribar al lloc, han iniciat les tasques d’extinció i recerca i han localitzat una persona sense vida a l’interior. La víctima està pendent d’identificar. A l’exterior de la nau hi havia tres persones que han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i, posteriorment, dues d’elles s’han traslladat a l’hospital Parc Taulí per intoxicació per fum.

L’incendi ha quedat controlat a les 1.09 h.

Al lloc hi han treballat dues unitats del SEM amb suport psicològic i també efectius de la Policia Municipal, que s’han fet càrrec d’avisar el tècnic municipal per revisar l’estructura de l’edifici.

Un mort i dos ferits en un incendi en una masia de Sabadell

Aclariment

L’incendi es va produir en una de les dues naus que estan incloses en uns terrenys de 4.870 metres quadrats de la zona. El local on es va produir l’incendi i hi han trobat 400 plantes de marihuana en cap cas forma part de la masia els Corrals Nous, tal com havia informat la Policia Municipal de Sabadell en un primer comunicat. La masia, construïda l’any 1865, està reconeguda com una Explotació Agrària d’especial protecció, amb el certificat de venda de proximitat. 

Publicitat
Comentaris
To Top