Ciutat

Un mort i dos ferits en un incendi en una nau de Sabadell

Incendi nau sabadell mort

El foc s’ha produït en en una nau situada al km 25 de la C-1413 a Sabadell

Els Bombers de la Generalitat en una foto d'arxiu / ACN

A les 00.45 h, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi en una nau situada al km 25 de la C-1413 a Sabadell, al sector de la Salut. En arribar al lloc els efectius, amb sis dotacions terrestres, inicien les tasques d’extinció de l’incendi i recerca a l’edificació. Localitzen a una persona sense vida a l’interior, la qual està pendent d’identificar. A l’exterior, també hi havia tres persones que han estat ateses pels serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Dues d’aquestes persones han estat evacuades a l’hospital Parc Taulí de Sabadell amb intoxicació de fum.

Troben una plantació de marihuana a la masia incendiada de Sabadell on ha mort una persona

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les diligències judicials i han obert investigació per esclarir les causes de l’incendi. En la inspecció, haurien trobat 400 plantes de marihuana a l’interior de la finca.

Quilòmetre 25 de la carretera C-1413a, a prop d’on ha tingut lloc l’incendi / ACN

Els efectius dels Bombers han donat per controlat l’incendi a les 01.09 h de la matinada. Al lloc, han treballat dues unitats del SEM amb suport psicològic i també efectius de la Policia Local, els quals s’han fet càrrec d’avisar el tècnic municipal per revisar l’estructura de l’edifici.

Aclariment

L’incendi es va produir en una de les dues naus que estan incloses en uns terrenys de 4.870 metres quadrats de la zona. El local on es va produir l’incendi i hi han trobat 400 plantes de marihuana en cap cas forma part de la masia els Corrals Nous, tal com havia informat la Policia Municipal de Sabadell en un primer comunicat. La masia, construïda l’any 1865, està reconeguda com una Explotació Agrària d’especial protecció, amb el certificat de venda de proximitat. 

Comentaris
To Top