ESPORTS

Més de 1.600 inscrits a la cursa ‘Corro Contra el Càncer’

La darrera cursa es va celebrar l'any 2019, a Fira de Sabadell / LL. FRANCO

Tres anys després, Sabadell tornarà a viure aquest diumenge una onada de solidaritat pels carrers de la ciutat. Més de 1.600 persones ja s’han inscrit en la 10a edició de la cursa Corro Contra el Càncer: “Hem pogut comprovar que la gent ha tornat a respondre i això ens dona confiança, independentment de si ho podíem tirar econòmicament endavant. La recompensa de sentir-te que estàs sent útil per visibilitzar la malaltia ja és un triomf”, assegura Aleix Muñío, representant de WeRun, l’entitat organitzadora, mentre lamenta que “ens ha costat molt reprendre un esdeveniment que es va haver de posposar tres vegades. És l’any amb menys patrocinadors i col·laboracions, un 80% menys”.

La principal novetat d’aquesta “jornada esportiva i lúdica oberta, i en cap cas competitiva, amb l’objectiu de conscienciar, visibilitzar i trencar tabús al voltant del càncer” serà el nou circuit (5 km) que transcorrerà per l’eix central, des de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la Rambla, passant també, per davant de l’Ajuntament, el Mercat Central i la ronda de Zamenhof, amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta: “Volem oferir a tothom un gran ambient, i encara que plogui, l’esdeveniment tirarà endavant. El dia 20 hem de sortir al carrer, a caminar o a córrer, amb impermeable o sense, perquè a Sabadell som pioners”, defensa Muñío.

Objectiu: recaptar 10.000 euros

Tothom qui ho vulgui encara té temps fins demà divendres per adquirir el dorsal amb el número 1 –10 euros la inscripció- i col·laborar amb l’ONG Associació Contra el Càncer –l’antiga Associació Espanyola Contra el Càncer–, qui serà l’entitat beneficiària de tota la recaptació obtinguda. En el moment de formalitzar la inscripció existeix la possibilitat de fer també directament donatius. Totes les persones inscrites a l’edició del 2020, tenen la inscripció garantida.

Des de l’organització s’espera arribar a la xifra rodona dels 2.000 corredors, per així ‘engreixar’ la recaptació final i aconseguir que, tot i la necessitat d’eixugar el dèficit acumulat d’altres edicions per culpa de la pandèmia, es pugui recaptar entre 8.000 i 10.000 euros: “Encara queden un parell de dies i som optimistes en aquest esprint final. Si arribem als 2.000 corredors, serà un èxit absolut en una desena edició que s’assembla més a una primera edició”.

La cursa solidària Corro contra el Càncer torna el pròxim 20 de març

Comentaris
To Top