DS MOTOR

Pepe Martí debuta a la FIA F3

Martí hi participarà amb l’equip Campos Racing, amb qui ja va estrenar-se a la Fórmula 4 espanyola / cedida (joan codina)

Ha arribat l’hora de la veritat. El moment esperat. L’estrena de Pepe Martí com a pilot oficial de Fórmula 3 sota totes les mirades dels seguidors de la Fórmula 1 i compartint pista amb l’elit.

El jove pilot, de tan sols setze anys, inicia aquest cap de setmana  al Circuit Internacional de Sakhir (Bahrain) la segona temporada en monoplaces fent el salt a la FIA F3, amb l’equip Campos Racing, amb qui va debutar en la F4 espanyola la temporada passada, aconseguint la tercera posició de la classificació general: “No m’espero res de l’inici de temporada, perquè soc conscient que és una situació nova per a mi i probablement no serà gens fàcil, però estic segur que ens anirem acostumant”, comenta Martí.

El pilot arriba a Bahrain després d’una dura, però profitosa pretemporada, on va passar cinc setmanes consecutives als Emirats Àrabs disputant la Fórmula Regional asiàtica i després, sense pràcticament temps per descansar, va posar rumb al test oficial de la FIA F3 en el Circuit Internacional de Sakhir (Bahrain), on va completar més de 160 voltes, complint l’objectiu inicial de familiaritzar-se amb el nou company de viatge, afirmant que “amb el test oficial ja tenim un punt de partida. Veníem amb el propòsit de fer el màxim nombre de voltes per arribar de la millor manera a l’estrena d’aquest cap de setmana”. Als Emirats Àrabs es va proclamar subcampió només superat per Arthur Leclerc, a més de ser el campió rookie, aconseguint un total de cinc podis. 

Aquest dissabte (10.35 h) se celebrarà la carrera a l’esprint, on Martí haurà de recórrer 100 quilòmetres, mentre que diumenge (9.45 h) serà de 130 quilòmetres o d’un topall de 45 minuts de cursa.

“Em plantejo el cap de setmana de la mateixa forma que vaig enfocar les carreres de la Regional; amb ganes d’aprendre i millorar en cada sortida a pista. Aquesta és la meva prioritat. Crec que ho podem fer bé”, explica, amb seguretat i confiança, Pepe Martí.

Nou circuits

La categoria petita tindrà per endavant, aquest cap de setmana serà la primera parada, nou cap de setmana de curses, totes elles de la Fórmula 1, apassionants que passarà, també, per Imola, Barcelona, Silverstone, Spielberg, Budapest, Spa-Francorchamps, Zandvoort i abaixarà el teló a Monza: “Estar al costat dels millors pilots del món dona un plus de nervis, però jo intento anar amb la tranquil·litat més gran possible. Arribar a la Fórmula 1 és el meu somni i poder compartir circuit amb ells és tot un honor”, reconeix.

Comentaris
To Top