ESPORTS

Marc Vargas: “Vull estar al màxim per a mesurar-me contra els millors”

En poc temps s’ha guanyat la confiança de tot el club gràcies al seu gran rendiment des de la seva arribada a Sabadell

Marc Vargas en la Nova Creu Alta | LL Franco

Va arribar en 2020 per a unir-se al juvenil A del club més gran de la nostra ciutat. Va formar part del gran equip dirigit per Miki Lladó que va aconseguir la millor classificació en la història del Centre d’Esports Sabadell en Divisió d’Honor, acabant en cinquè lloc. Va ser protagonista d’aquell magnífic grup format per altres tantes promeses del futbol sabadellenc i avui, es a les files del tsunami arlequinat dirigit per Jordi López, el filial del club, que lidera amb amplitud el grup 4 de Segona Catalana.

Però el seu palmarès no acaba aquí. Marc Vargas ja porta 10 convocatòries amb el primer equip del Sabadell en el que va d’aquesta temporada 2021-22. El seu excel·lent nivell va despertar l’interès de Pedro Munitis i per això és molt tingut en compte des de fa ja diverses setmanes pel cos tècnic de la màxima categoria de la institució. Ja havia estat cridat per Antonio Hidalgo en el seu moment, però la seva constància va obligar a Munitis i companyia a donar-li més minuts al costat dels nois de més jerarquia i experiència.

Com vius aquests primers passos en el primer equip?

L’objectiu sempre és passar del juvenil al filial i quan et trobes aquí, si et van donant oportunitats en el primer equip molt millor. Cal aprofitar tots aquests moments al màxim.

Què va ser el primer que vas parlar amb Munitis?

Suposo que un entrenador el que vol és donar-li la confiança al jugador, tenir-lo al màxim nivell i en tot moment ens van plantejar la idea de poder aportar el màxim de nosaltres (els joves), mostrant tot el que sabem, ajudant en el que puguem a l’equip.

Què creus que pots aportar-li al primer equip del CE Sabadell?

Els joves tenim unes ganes increïbles de poder estar en el màxim nivell algun dia i això comporta una gran intensitat. Puc aportar les meves qualitats com a futbolista, donant opcions amb el meu perfil com a jugador.

Quines diferències sents entre estar amb el primer equip i el filial o el juvenil?

La veritat és que ens cuiden molt en totes les categories, però evidentment l’ambient de jugar en “el temple” és diferent perquè la gent fa molta pressió. Veure als professionals en primera persona o altres sensacions que es van donant, són experiències que s’han de gaudir al màxim quan ets jove.

Com és la relació amb els majors?

És un grup molt unit que viu un gran moment anímic. Sempre que poden ens ajuden molt als joves intentant corregir-nos quan toca i és una cosa que ens agrada i s’agraeix. Penso que l’ambient és molt bo i és una cosa que ens beneficia a tots.

Què ve a continuació?

Desitjo que acabi la temporada de la millor forma possible i poder donar el màxim estigui amb el grup que estigui, sabent que soc jugador del filial, però és clar que si em necessiten en el primer equip estaré per a donar el millor de mi. Soc molt conscient que formo part del filial i el que busco és estar en el millor nivell per a mesurar-me contra els millors.

Comentaris
To Top