ESPORTS

El Can Rull derrota al CE Sallent i dona bona imatge davant del seu públic (2-0)

Amb aquesta victòria aconsegueix tres punts molt valuosos per a mantenir-se en la meitat de la classificació

La pressió avançada del Can Rull | DS

Sense complicacions. Han fet falta tan sols sis minuts de joc perquè el Can Rull pogués derrotar  a un CE Sallent molt feble, sense idees.
Després de l’inici, als 3’, Marc Suárez Muñoz ha avançat al conjunt local per a donar el primer cop i reflectir de quina forma han volgut disputar el partit els de “Numosky”. Tres minuts més tard, als 6’, Manuel Morillo ha posat el 2-0 per a donar des de l’inici molta tranquil·litat a l’equip.
El joc també ha estat dominat per un Can Rull que ha arribat al partit amb dues derrotes consecutives davant dels millors de la categoria i, s’ha vist obligat a sortir amb tot per a emportar-se tres punts d’or que li permeten seguir en els llocs còmodes de la classificació.
Abans del descans, el Can Rull ha tingut l’oportunitat de posar el 3-0 a través d’un penal assenyalat per Antonio Bravo. No obstant això, Manuel Morillo ha tirat la pilota a fora i el resultat no s’ha mogut.
En la segona meitat, els visitants han sortit amb la intenció de descomptar en el marcador, però el Can Rull ha sabut retenir molt bé al seu rival i l’ha disminuït sense proporcionar-los grans ocasions de gol.
Amb aquest resultat, el Can Rull es manté vuitè en la classificació, ara amb 26 punts, igualat amb el CE Berga. Mentre que el CE Sallent segueix en la penúltima posició amb 16 unitats.

Comentaris
To Top