Diners

Haya Real Estate aposta per Sant Pau de Riu-Sec per construir noves oficines, hotels o restaurants

La companyia considera Sabadell com una “localització estratègia” per la seva expansió

Terrenys en construcció a Sant Pau de Riu-sec / LLUÍS FRANCO

L’empresa del sector immobiliari Haya Real Estate ofereix a Sabadell diversos terrenys per a la construcció de noves oficines, hotels, instal·lacions del sector sanitari, allotjament universitari i o espais per als serveis de restauració. Són terrenys que estan destinats a la prestació de serveis públics, empreses o altres organismes i que tenen com a objectiu oferir “una sèrie molt variada de possibilitats pel que fa a possibles negocis i empreses”.

La companyia considera Sabadell com una “localització estratègia”, a causa de la seva expansió i les activitats econòmiques “en auge” que s’hi duen a terme. És el cas del sector de Sant Pau de Riu-Sec, que compta amb el centre comercial Via Sabadell com a baluard principal d’una tendència que ha suposat el desenvolupament urbanístic que ha experimentat la zona.

Sabadell suma empreses

Segons les dades de l’associació d’empresaris CIESC, Sabadell va sumar 114 empreses més l’any 2021. El sector de Sant Pau de Riu-Sec està sent un punt d’interès tant d’immobiliàries com d’agents del sector terciari. La seva proximitat i facilitat d’accés tant a la C-58 com a l’AP-7, el gran centre comercial i la proliferació de nous negocis fan d’aquesta ubicació encara més atractiva per als serveis d’aquesta ciutat, una de les més poblades de tot Catalunya.

Una de les forces destacables que mou l’expansió de Sabadell a aquest sector de la ciutat continua sent la presència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que es troba ben a prop i que ha potenciat el desenvolupament de serveis, línies de comunicació i habitatges.

Comentaris
To Top