Ciutat

Últim dia de pluja a Sabadell, abans que brilli el sol

Divendres i dissabte, el cel de Sabadell estarà menys tapat, però les temperatures encara no pujaran

El sol, sortint des del parc de les Aigües

Continuarem amb la pluja intermitent al llarg de dijous, sobretot durant les primeres hores de la tarda. Ara bé, ens esperem dos dies, divendres i dissabte, en què el sol tornarà a sortir i el cel estigui menys ennuvolat. Les temperatures, per contra, disminuiran lleugerament.

Al llarg de dijous, el cel estarà enteranyinat per núvols durant tot el dia. Des de les 15 h fins a les 17 h, cal sortir al carrer amb paraigua, ja que és probable plogui.

A partir de divendres, el sol tornarà a lluir, sobretot durant el matí. Pel que fa a dissabte, també esperem un matí assolellat i una tarda una mica més ennuvolada. Les temperatures encara no pujaran i caldrà dur jaqueta.

Pel que fa a diumenge, no hi ha previsió de pluges i les temperatures es mantindran entre els 3 i els 12 graus. Per tant, també fredes.

Previsió del temps a Sabadell

Els que teniu ganes de deixar enrere les temperatures baixes, estareu de sort. La predicció meteorològica preveu una escalada progressiva de temperatures a partir de dilluns, fins divendres. Sense arribar als 20 graus, però.

Comentaris
To Top