Publicitat
ESPORTS

El filial del Sabadell a un pas de l’ascens

Els de Jordi López poden celebrar aquest cap de setmana. La resta dels equips de la ciutat busquen millorar les seves situacions.

La particular celebració de Vladyslav Kopotun | Crispulo

Ha arribat el moment. Aquest dissabte (16h) el filial del Centre d’Esports Sabadell visita al Gironella amb la gran possibilitat de confirmar el seu ascens a Primera Catalana. El conjunt dirigit per Jordi López està primer amb 55 punts, amb 43 unitats està el Pirinaica i tercer es troba el Joanenc, amb 32. Tenint en compte que ascendeixen directament els dos primers de la classificació i sabent que queden 24 punts en joc, amb una victòria els arlequinats aconseguirien el gran objectiu, ja que en la pròxima jornada hi hauria 21 punts en joc i la distància amb el tercer classificat continuaria sent com a mínim de 23.
Però també existeixen altres possibilitats: si el Joanenc empata o perd en la seva visita davant del Cerdanyola, aquest dissabte també a les 16 hores, per aquesta jornada 23 del grup 4 de Segona Catalana, el CE Sabadell automàticament obtindria l’ascens i el resultat del seu partit seria indiferent.
D’altra banda, la resta dels equips sabadellencs buscaran resultats positius per a millorar les seves respectives situacions. El Tibidabo Torre Romeu visita a la UE Avia, també el dissabte a les 16 hores. El Can Rull pel seu costat rep al Natació Terrassa el diumenge al migdia (12.15h).
En el grup 5, la UE Sabadellenca torna a tenir l’obligació de guanyar en la seva visita davant del Molletense el dissabte a les 17 hores. El conjunt del sud està a dos punts de la permanència, que la marca el Racing Vallbona i continua en zona de perill de moment.
I en Primera Catalana, el Sabadell Nord ho té molt complicat davant del Sant Cugat, que se situa tercer del grup 2. Els de Carlos López continuen en descens i estan a 5 punts de la permanència, marcada pel Júpiter.

Publicitat
Comentaris
To Top