DS MOTOR

El president de SEAT visita les instal·lacions de Sarsa Sabadell

Les instal·lacions de Sarsa Sabadell es troben a la ronda de Ponent, 127 / CEDIDA

Una delegació de Cupra, encapçalada pel president de SeatWayne Griffiths, va visitar les noves instal·lacions de Sarsa Sabadell, ubicades a la ronda de Ponent, 127. Durant la visita la delegació de Cupra va poder conèixer més aspectes del grup Moventia, es van compartir impressions sobre l’èxit de la marca des de la seva creació, els projectes de futur i els principals objectius de la marca per a l’exercici 2022. A més, es va poder comprovar de primera mà el Cupra Garage, més de 700 m² dedicats exclusivament a la marca Cupra.

A part de Wayne Griffiths, la delegació de Cupra estava integrada pel vicepresident executiu comercial de Seat, Kai Vogler; el director general de Seat i Cupra a Espanya, Mikel Palomera, i pel director comercial a Espanya, Víctor Sarasola. Per part de Moventia, van assistir-hi el conseller delegat del grup, Josep Maria Martí; el director d’expansió de Moventia, Miquel Martí Pierre; el director general de Movento Automoció, Toni Sánchez, i el gerent de Sarsa SEAT i Cupra, Jordi Domènech.

En paraules de Josep Maria Martí va destacar que “la jornada ha transcorregut en un clima de màxima col·laboració i sintonia entre tots dos equips. Ha estat un plaer rebre la visita dels màxims dirigents de la marca i desitgem tornar-los a veure aviat”.

Comentaris
To Top