Publicitat
Ciutat

Els famosos de Sabadell recomanen llibres per Sant Jordi

Sis persones de Sabadell amb popularitat social ens aconsellen alguns llibres per comprar per Sant Jordi. Cadascun d’ells té els seus propis motius darrere de la seva recomanació.

Sergio Dalma, cantant

El cantant sabadellenc Sergio Dalma recomana el llibre ‘La vida autèntica’, de la també sabadellenca Montse Barderi. “He elegit aquest llibre perquè m’agrada com escriu l’autora, que és de la meva terra. El llibre em va enganxar des del primer moment”, explica.

Guillem Barceló, membre del grup de música La Casa Azul

Guillem Barceló aconsella comprar per Sant Jordi el llibre ‘El nen, el talp, la guineu i el cavall’. El membre de Casa Azul detalla que l’obra parla del sentit de la vida, un aspecte que per a ell té molta importància.

Pep Ambrós, actor de teatre i televisió

Pep Ambrós recomana ‘Mares i fills’, de Theodor Kallifatides. “Amb un llibre seu a les mans mai sento que estic llegint, sinó que el tinc assegut al sofà explicant-me alguna aventura a cau d’orella”, argumenta.

Roger Escapa, periodista i presentador d’‘El Suplement de Catalunya Ràdio’

Roger Escapa recomana ‘Rússia, l’escenari més gran del món’. El periodista detalla que el llibre és un “relat fantàstic d’un país que està d’actualitat”. “Vull fer un reconeixement a la feina d’un amic, Manel Alías”, afegeix.

/ LLUÍS FRANCO

Triquell, Cantant i membre del programa ‘Eufòria’ de TV3

Cesc Fuentes, més conegut com a Triquell, recomana el llibre ‘Baixaré de la lluna en tirolina’. “Es tracta d’una reflexió narrativa i poètica sobre petits peatges i circumstàncies per les quals passa una ment incompresa. Em sembla un llibre atrevit, pedagògic, ben redactat i divertit a la vegada”, resumeix.

triquell eufòria tv3 cesc fuentes

Isa Brunelli, creadora  de contingut a TikTok  i Twitch

Isa Brunelli aconsella comprar el llibre ‘Padre rico, padre pobre’. La creadora de contingut a xarxes socials considera que és ideal per aprendre a administrar els diners, un aspecte que no és tan fàcil com sembla.

Publicitat
Comentaris
To Top