Publicitat
ESPORTS

Munitis: “Hem tingut aquest cop de sort que també necessites”

Munitis, al final del partit a la Nova Creu Alta / LL. FRANCO

Les valoracions del tècnic Pedro Munitis després de la victòria davant el Cornellà (2-1).

Sobre el partit: “Un partit que ja anticipàvem que ja seria molt complicat, diferent del de les jornades anteriors, amb més dificultat. A la primera meitat ens ha costat en l’àmbit defensiu. Hem estat molt separats, segurament, per culpa meva. Al llarg de la setmana havíem pensat que ens trobariem a un equip que jugaria més directe. Ens ha faltat tensió en duels individuals i hem concedit més de què estem acostumats. Ofensivament, hem començat bé, generant situacions per fora, encara que ens ha faltat precisió en aquesta última zona. Hem estat bastant desajustats durant tota la primera meitat.
A la segona meitat crec que hem estat millors. Hem encaixat un gol a pilota aturada, que sabíem que podia passar. Hem estat més ordenats en atac i defensa. S’ha de valorar la capacitat de reacció d’equip gran, amb les dificultats que tenia el partit, i més si es posaven per davant. L’equip no ha abaixat els braços i ha estat capaç de fer dos gols. Hem tingut aquest cop de sort, que en moments també necessites, amb l’aturada d’Emilio.

La baixa de Jacobo: “És molt important i és el jugador que porta més gols de la nostra plantilla. Avui també s’hauria trobat amb moltes dificultats, perquè atacar un 5-4-1 no és gens fàcil. S’ha de valorar els jugadors que avui estaven al camp”.

Millor entrada de la temporada: “Hem tingut moments que no hem donat perquè se’ns recompensés. I ens han estat donant suport a mort, sense permetre’t caure. El suport de tots és molt important”.

Caràcter de l’equip: “Havíem d’estar centrats i concentrats i deixar a un costat les conseqüències del que fem, sigui guanyar empatar o perdre. L’equip ha mostrat maduresa, sent capaços de treure els tres punts”.

Possibilitat de certificar el ‘play-off’ a Linares: “Torna a parlar molt bé de l’equip. Ara hem de pair com ha estat el partit, perquè guanyar en aquesta categoria no és fàcil. Anar a Linares serà una lluita duríssima, amb un gran ambient”.

Guanyar els duels individuals: “Hem fet una anàlisi erroni. Ens hem enfocat en l’aspecte ofensiu i això fa que a vegades deixis l’aspecte defensiu. A la mitja part ells mateixos han vist que ens faltava fer un pas més, un punt més”

Bernad, l’heroi del partit: “La seva maduresa no va lligada als anys que té. Ve jugant a un grandíssim nivell i això és molt difícil, quan concedeixes poc, intervenir amb la precisió que ho fa. El més sorprenent és que et puguis quedar amb l’aturada final, però cada vegada que han penjat una pilota, ens ha donat la vida, sabent que la rematada final tenia una gran dificultat”.

Kaxe: “Munitis m’ha donat molta confiança”

Partit: “Sí, hi ha hagut un moment de bogeria. El partit se’ns ha posat complicat. No hem estat molt bé, tot i saber el què ens trobaríem. A la segona meitat hem sabut jugar millor i hem aprofitat les ocasions que hem tingut”.

Moment personal: “En aquesta segona volta han canviat molt les coses. El Pedro m’ha donat molta confiança i per a un jugador això és clau. Em va dir que em centrés a treballar el millor que pogués i al final els resultats arriben”.

A tocar del ‘play-off’: “Al principi vam tenir molta mala sort. Primera volta les rematades anaven fora i ara entren totes. La clau ha estat creure en un objectiu i tenir clares totes les idees de cara al cap de setmana. El Pedro ens ajuda molt en saber què hem de fer en cada moment, sabent que hi haurà partits, com el d’avui, que se’ns poden complicar”.

Néstor: “Esperem que ens acompanyi la sort fins al final”

Aquest equip té alguna cosa’: Estem en un bon moment i hem d’aprofitar aquesta situació en la qual estem tots a una. Ha estat un partit supercomplicat, amb moltes interrupcions i aturades, però l’equip volia els tres punts i així ha estat.

Tres punts i poc més: “Has de tenir una mica de sort, tal com vam viure al passat ‘play-off’ de Marbella als penals. Si bé és cert que en el darrer partit no la vam necessitar. Esperem que ens acompanyi la sort fins al final”.

Remuntada de ‘play-off’ del Sabadell davant el Cornellà (2-1)

Publicitat
Comentaris
To Top