Ciutat

Comencen les obres de reparació de la vorera d’una desena de carrers

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa les obres de reparació de la vorera d’una desena de carrers. Es tracta de les millores de ferms i voreres previstes a diferents districtes de la ciutat, amb un pressupost total de 900.000 euros per a aquestes i la resta d’intervencions.

Una de les darreres a començar han estat les obres del carrer de la Rosa, on es repararà tota la vorera entre el carrer de Gràcia i el Passeig. Al Centre, també es preveu refer la vorera del carrer de Colom i continuen les obres als carrers del Doctor Puig i de Sant Joan.

Inici de les obres al carrer de la Rosa / D.S.

Inici de les obres al carrer de la Rosa / D.S.

També es repararà la vorera del passeig de Gaudí, entre Covadonga i Villar (Nostra Llar), i els carrers de Sant Pius X, Fra Juníper Serra i Josep Miquel (la Creu de Barberà).

Alhora, continuen les reparacions de les voreres de la plaça d’Espanya i el carrer d’Oliver (la Creu Alta), mentre que el primer tram del carrer Major s’està reformant perquè sigui al mateix nivell que la plaça de la Creu Alta i no hi hagi diferència entre la vorera i la calçada.

La resta d’actuacions previstes són als carrers de Gibraltar, de la Vinya i Las Navas, a Can Puiggener.

L’Ajuntament assegura que, a mesura que avancin els treballs, s’informarà puntualment els veïns, els comerços i els serveis afectats.

Tallen el trànsit als carrers de Sant Joan i Doctor Puig per asfaltar-los

Comentaris
To Top