Ciutat

Tallen el trànsit als carrers de Sant Joan i Doctor Puig per asfaltar-los

Les obres d’asfaltatge dels carrers de Sant Joan i Doctor Puig han començat aquest dimarts, 26 d’abril. Són la mateixa via amb diferents noms segons el tram, i els treballs es fan entre els carrers de la Salut i la República. Està previst que les obres durin un mes i escaig, fins al 30 de maig. Durant aquest temps, les parades d’autobús de Tres Creus i Sant Joan quedaran anul·lades i els autobusos de TUS seguiran el recorregut dels caps de setmana.

Inici d'obres al carrer del Doctor Puig / D.S.

Inici d’obres al carrer del Doctor Puig / D.S.

Després de l’hora punta, cap a les 11 h s’ha tallat la circulació amb l’arribada de les màquines que immediatament han començat els treballs. Primer prepara el paviment per poder-lo reposar, amb una màquina de fresat. Amb aquest procés, s’aconsegueix reduir en fred la grossària de l’asfalt existent. Posteriorment es passa a implementar la nova capa de paviment.

Mentre durin els treballs, l’accés a l’aparcament de zona blava del carrer de la Creueta s’haurà de fer pel de Sant Josep. La sortida d’aquest pàrquing, però, sí que es podrà fer per Creueta perquè el tram tallat arriba fins a la sortida d’aquest.

Tallaran el trànsit de dos dels principals carrers del Centre per asfaltar-los

Comentaris
To Top