Publicitat
Ciutat

El col·lectiu Mercatroc realitza un videoclip crític amb el projecte Surf City

Mercatroc busca protestar d’una manera divertida

Participants del videoclip / Victòria Rovira

El grup veïnal Mercatroc ha realitzat aquest dissabte un videoclip en oposició al projecte Surf City. El col·lectiu ha gravat aquesta performance de protesta al mateix riu Ripoll, al costat  de les naus del Vapor Nois Buxó amb l’ajuda de la productora Filigrana i amb música, que s’afegirà un cop estiguin gravats tots els plans, del grup sabadellenc de The Surfer Robbers.

Segons Ariadna Albereda Sirvent, membre de Mercatroc, la idea és “fer una petita acció reivindicativa i divertida per donar a conèixer la situació”. Assenyala que “aquest projecte és una estupidesa i volem que tot Catalunya ho conegui”.

La gravació del vídeo ha aplegat una desena de persones i és una iniciativa més per reivindicar la defensa del Ripoll. A més de Mercatroc hi ha altres associacions amb el mateix objectiu com la Plataforma en Defensa del Riu Ripoll o Stop Surf City .

Publicitat
Comentaris
To Top