Ciutat

La Plataforma en Defensa del riu Ripoll es reuneix amb diversos grups polítics

El terreny on es vol ubicar el SurfCity / LL. FRANCO

La Plataforma en Defensa del Riu Ripoll continua la mobilització per sensibilitzar als sabadellencs de la importància d’aturar el projecte del SurfCity. I tot amb una data a l’horitzó: 7 de juny, el dia que s’ha d’aprovar, al Ple Municipal, la concessió per a l’ús privatiu de la finca a la societat Lunatica Lodging SL.

És per aquest motiu que en les darreres setmanes representants de la plataforma, entre els quals, el president d’Adenc, Joan Carles Sallas, s’han reunit amb representants polítics del consistori: “Marta Morell i Adrián Hernández ens han traslladat que en cap cas veuen clar votar favorablement a l’aprovació de la concessió”, assegura Sallas.

En la mateixa línia, tal com van explicar en la reunió d’aquest dilluns, estan pendents de concretar dia i hora per reunir-se amb Junts per Sabadell, qui, segons defensa, “és el partit que més divergeix la posició del seu votant amb la dels polítics”.

“Assistirem al ple”

El president de l’entitat ambientalista va tornar a criticar la manera de fer de l’Ajuntament en aquesta qüestió, quan va denunciar que “entenem que una concessió administrativa és una concessió que ha de tenir la lliure concurrència i si no ho garanteixes, estàs actuant com un sistema de casta. Que ho faci un partit lliberal és una barbaritat”.

D’altra banda, Sallas va explicar als presents que entraran a registre les 500 firmes recollides en contra del projecte i que “assistirem al Ple. Tant si ens deixen entrar com des de fora. Volem demanar la paraula”.

Comentaris
To Top