Publicitat
Ciutat

La Creu de Barberà es prepara per al 110è aniversari de la reposició de la Creu

botifarrada creu barbera
Botifarrada popular a la plaça / Cedida

El barri de la Creu de Barberà es troba al límit sud de la ciutat. Antigament, la creu situada a la plaça servia per marcar el terme municipal. L’escultura ha passat per diferents situacions, però la més destacada és la seva reposició de l’any 1913. Això significa que l’any que ve es compliran 110 d’aquest fet i per commemorar la data, l’Associació de Veïns de la Creu de Barberà ja ha començat a escalfar motors.

La primera de les activitats per fer caliu al barri va ser una botifarrada que es va celebrar a la plaça de la Creu de Barberà. Des de l’associació de veïns s’han mostrat molt satisfets per l’acte: “Cada cinc anys fem la celebració, ara toca preparar-nos per a la següent, organitzar-nos i anar recollint calerons. La gent ha respost i ja tenim forces voluntàries”.

Malgrat que els primers actes ja han començat, la celebració principal està programada per a l’octubre del 2023.

Publicitat
Comentaris
To Top